09-03-2011

Nej tak til kirkeblade

I sidste uge fik jeg et blad fra den lokale kirke Hasle kirke. Jeg har fået tilsvarende blade flere gange før og er egentlig lidt træt af at skulle smide ligegyldig post ud.

Jeg er naturligvis tilmeldt Post Danmarks "Nej tak til reklamer"-ordning, og den fanger da også det meste, men altså ikke alt.

Jeg skal altså have strammet op på mit spam-filter på snail-mail-kontoen. Så jeg ringer til præsten, der er ansvarshavende redaktør på kirkebladet, for at hører ham, hvad jeg har af muligheder for ikke at modtage deres reklamer.

Kirkeblade anses ikke for reklamer, og det er en række frivillige, der deler dem ud. De deles ud til alle. Muslimer osv. Vi skal alle smide reklamerne ud fire gange årligt.

Kirkeblade - Nej Tak!

Der er altså ikke lige en nem og sikker måde at komme udenom kirkereklamer, men præsten og jeg blev enige om, at jeg skulle sætte en seddel på min postkasse og så ville han snakke med den relevante omdeler om at være opmærksom.

23:43
Etiketter: Life
Kommentarer

haldhald

Det er altså de store problemer man roder med ude på hasle torv Smil
10. marts 2011 kl. 10:30 Citér
Website:

WhateverWhatever

Fun

Det minder mig om Ateistisk Selskabs seneste nyhedsbrev*, hvor formanden opfordrede til at man skrev til præsten. Jeg synes dog din tilgang med at ringe og et mega flot nej tak skilt, som virkelig fornemt.

* ateistisk-selskab.clients.ubivox.com/newsletter/13387/5722829/5142221/
10. marts 2011 kl. 18:12 Citér
Website:

Kasper TranzKasper Tranz

Jeg vidste jeg kunne regne med din støtte!

Han skriver også, at han forventede at reklamer fra kirken ville ryge i SPAM-filteret "Nej tak til reklamer", men Post Danmark skriver på deres hjemmeside:

Du skal dog være opmærksom på, at nogle forsendelser ikke er omfattet af de to ordninger, og de vil derfor blive omdelt til alle. Det er f.eks. information fra stat, regioner og kommuner. Det samme gælder materiale fra politiske partier, velgørende organisationer og kirkeblade. Desuden modtager du information af almen samfundsmæssig interesse, f.eks. fra vandværket, hvis det lukker for vandet i en periode.

Kilde: www.postdanmark.dk/contentfull.dk?content=/cms/da-dk/faq/faq-category2336.htm#8998
10. marts 2011 kl. 20:29 Citér
Website:

Martin SørensenMartin Sørensen

Ja det er p.. træt af at få dette forkyndende blad, og har ny skrevet til det lokale kirkekontor og på det kraftigste frabedt mig i fremtiden at modetage dette.

Samtidig har jeg bedt om at få min dåb og konfirmation slettet fra deres registre som jeg menet er ulovlig, da det er ting som er indgået får jeg er blevet myndig, og dermed har jeg ikke kunne give mit samtykke. (når man i eu har vedtaget at man kan blive "glemt af google", så er det vel også kun rimeligt at man kan blive glemt i kirkeligehandlinger.

Så kan de jo få lov til at bruge en masse tid på at besvare det rent juridisk.
26. november 2014 kl. 09:21 Citér
Website:

Kasper TranzKasper Tranz

Hej Martin

Det er ikke nemt at slippe og jeg har måttet opgive at gøre mere ved det. Det kan du læse om i disse indlæg:

bittert.net/post.aspx?id=94&overskrift=Vandalisme
bittert.net/post.aspx?id=95&overskrift=Vandalisme_fortsat
bittert.net/post.aspx?id=108&overskrift=Kampen_er_slut

Jeg er ikke så bekymret for min optræden i deres registre. Det generer mig ikke så ofte, som kirkebladene og mon ikke, der er en lov et sted, der giver dem de nødvendige rettigheder?

Skriv endelig, hvis der kommer yderligere i din sag!
4. december 2014 kl. 08:18 Citér
Website:
Skriv en kommentar

E-mailen offentliggøres ikke på siden - Anvendes til at vise Gravatars.
Gengiv koden i billedet