20-12-2010

Kindle - nu også med spil

Jeg har nu haft min Kindle i to måneder, og jeg er stadig glad for den. Det er en fornøjelse at bruge den til at læsning, men det er også smart, man kan bruge den som webbrowser. Faktisk er den meget funktionel.

Forleden var der en historie om, at flere store aviser og magasiner nu er begyndt at udgive deres aviser til Kindle, f.eks. New York Times og Time Magazine. De bliver endda leveret automatisk til Kindle, når man har abonnement. Der er dog ingen danske aviser eller blade, der er hoppet med på vognen endnu, men flere europæiske aviser er begyndt med Kindle, så mon ikke at det også bliver muligt for de danske medier.

Desuden findes der også en række små programmer til Kindle, nogle af dem mere nyttige end andre. Kindle Calendar kunne jeg godt bruge, men uden exchange-synkronisering er det endnu ikke noget for mig. Ellers er der f.eks. Anywhere Abs, der er et program som laver et træningsprogram med arm- og mavebøjninger, så man kan holde sig i form.

Desuden er der også kommet række spil, hvor der er alt fra minestryger og sudoku til blackjack og poker. Jeg prøvede f.eks. Texas Hold'em, der er et pokerspil lavet af EA - firmaet bag de populære FIFA-fodboldspil. Her får man tre forskellige niveauer at vælge imellem, og så gælder det ellers om at skabe sig en karriere ved pokerbordet. Man kan dog også bare spille en-mod-en (heads-up) eller en turnering.

Texas Hold'em er specielt velegnet for begyndere, da man kan trykke på Advisor-knappen for at få råd til, om man skal smide kortene eller satse. Man skal dog ikke altid lytte til rådene, da de altid er bygget på den statiske chance for at vinde hånden. Reglerne bliver også forklaret for begyndere, ellers kan man finde de mest gængse pokerregler her.

Når man har prøvet at spille poker på nettet før, er det selvfølgelig lidt specielt, at spillet foregår i sort-hvid på Kindle. Grafikken er dog helt fin alligevel, og modspillerne opfører sig også ret realistiske og kommer med kommentarer under spillet. Det er dog stadig bare en computer, man er oppe mod - muligheden for at spille multiplayer via wifi må ses som en naturlig udvidelse.

Jeg har købt min Kindle som en e-bogslæser og bruger den også som en sådan. Men det er nu alligevel fedt med gode applikationer, så man kan få endnu mere ud af sin Kindle.

20:42
Etiketter: Fornøjelse

!

Endnu ingen kommantarer

Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til dette indlæg. Du kan skrive din kommentar herunder.

Skriv en kommentar

E-mailen offentliggøres ikke på siden - Anvendes til at vise Gravatars.
Gengiv koden i billedet