20-10-2009

Investormøde

Jeg er netop kommet hjem fra investormøde i Sydinvest. Med tanker på hvordan det forløb sidst, jeg var til et lignende møde, så jeg jo meget frem til dette og håbede egentlig lidt på at se bitre mennesker ytre sig. Mine forventninger var dog alligevel ikke så høje igen, da de denne gang tilsyneladende havde taget noget af kritikken til sig og kun trakterede med en lille forfriskning i en kort pause. Netop for at undgå at folk blev trætte af at stå i kø efter laks, der så alligevel ikke var nok af.

Yderligere er der jo stor forskel på ansvaret i en investeringsforening som Sydinvest og ansvaret i en virksomhed som Sydbank.

Jeg er rigtig godt tilfreds med mine investeringer i Sydinvest, og det er jeg ret sikker på flertallet af de øvrige investorer også er. Administrationsomkostningerne er rimeligt lave og de gør efter alt at dømme deres arbejde godt, så der er ikke rigtigt noget at brokke over. Måske det kunne blive en lang aften.

Det viste sig at være rimelig spændende og de havde krydret tilværelsen med en lille konkurrence. Før pausen ville tre navne blive kaldt på scenen, for at skulle svare på fem spørgsmål, med hver tre svarmuligheder. Tricket var så at man lige havde fået svarene i løbet af de forudgående foredrag. Mit navn blev desværre ikke råbt op, men jeg synes da idéen var alle tiders.

Ikke alle syntes dog om at skulle op på scenen, så en hel del navne blev råbt op forgæves.

Desværre var der ikke rigtigt noget at brokke sig over ved forfriskningen i pausen. Skal jeg alligevel finde noget at være lidt utilfreds med, var det, at man ikke kunne få øl nummer to - for der var ikke flere. Men der var egentlig heller ikke tid til at drikke den og de småkager der blev serveret var aldeles fremragende.

I det hele taget var det hele lidt for perfekt. Det blev afholdt i Musikhuset i Århus og det kan sammenlignes lidt med en tur i biografen. Lyden og siddekomforten var fortrinlig. Godt gået Sydinvest!

23:42
Etiketter: Life

!

Endnu ingen kommantarer

Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til dette indlæg. Du kan skrive din kommentar herunder.

Skriv en kommentar

E-mailen offentliggøres ikke på siden - Anvendes til at vise Gravatars.
Gengiv koden i billedet