10-03-2009

En dag i Kasper Tranz' liv

I dag tog jeg fri tidligt fra arbejde for lige at få ordnet nogle praktiske ting. Min cykel kunne godt have behov for en grundig rengøring, og det var således ét af projekterne for i dag. Køb af kæderens var første del af projektet, så jeg gik i We Bike-butikken og købte det manden anbefalede. Han mente også, jeg ville få brug for nogle børster til projektet, og det kunne jeg jo egentlig godt følge ham i. Jeg forlod butikken 208 kr. fattigere.

Kæderens skal pensles på sagde manden – som sagt så gjort. Så skal det lige sidde lidt og så skal det skylles af med vand. Resten af cyklen fik også en tur, så den nu skinner og er super fin. Efterfølgende stillede jeg cyklen til tørre. Lige under skiltet Cykelparkering forbudt. De er ret pernitne med den slags i bygningen her, men de må nu lige acceptere, at min cykel skal tørre, før den skal have olie.

Den fik olie, og så kunne jeg tage til aktionærmøde i Sydbank. For en del år siden købte jeg én aktie i Sydbank. Det var under Handelsskoletiden, og jeg gav 818 kr. for den. Siden da er den blevet splittet op i ti styk og har haft en maksimal værdi i omegnen af 3100 kr. og er i dag ca. 600 kr. værd.
En udvikling der bekymrer mig minimalt, da det ikke drejer sig om flere penge, men den mangel på bekymring, var det ikke alle, der havde medbragt til mødet.

Efter et par fine præsentationer af regnskab, forklaringer og forventninger med mere, var der tid til spørgsmål. Specielt var der én bitter mand, som havde tabt en million og tyvetusinde kr. på den faldende aktiekurs. Alletiders! Så var stemningen lagt til en del negative indlæg, som alle mere eller mindre blev fejet af banen med henvisninger til det der tidligere var blevet sagt.

Så var vi klar til at indtage føde, og her var det ikke alle der kunne huske, hvad de engang var blevet fortalt om kø-kultur og gensidig hensyntagen – Noget der ellers kan være ret hensigtsmæssigt i forbindelse med at 900 mennesker skal igennem to døre og anrette en portion mad og så tilbage igennem de samme to døre. Lidt koordinering fra Sydbanks side havde også været på sin plads, men det er nu et herligt syn, når folk hidser sig op over mangel på (gratis) laks.
Jeg fik ikke noget laks, men jeg fik en masse andet, som også var fint og der var også en lækker dessert efterfølgende.

Jeg var så heldig at komme til at sidde sammen med nogle rare ældre mennesker og vi fik os en lille snak om kurser, kriser og vejret, mens maden blev sat til livs. Vi blev hurtigt ret enige om, at det ikke er smart at købe aktier for penge, man ikke kan tåle at tabe.

Så fik jeg prøvet at være til aktionærmøde, og jeg synes, det var en succes. Var dog lidt skuffet over udvalget af merchandise – der var "kun" en hældetud til vinskænkning :)

00:08
Etiketter: Life
Kommentarer

haldhald

Hahaha fantastisk indlæg. Kan især godt lide denne udlægning af begivenhederne
Lidt koordinering fra Sydbanks side havde også været på sin plads, men det er nu et herligt syn, når folk hidser sig op over mangel på (gratis) laks.


Det er klasse skrevetFun
11. marts 2009 kl. 09:27 Citér
Website:

HegelundHegelund

Vi blev hurtigt ret enige om, at det ikke er smart at købe aktier for penge, man ikke kan tåle at tabe.

Det er jo så sandt som det er sagt!
17. marts 2009 kl. 08:30 Citér
Website:

Kasper TranzKasper Tranz

Tak for de positive kommentarer. Jeg er også selv ret god tilfreds med den passage, du henviser til der Thorben.
19. marts 2009 kl. 16:42 Citér
Website:

farmorfarmor

hej kasper
det var hyggeligt at læse om en dag i dit liv
det vil jeg gerne læse mere af
du er rigtig god til at fortælle
hilsen farmor
29. juni 2009 kl. 22:17 Citér
Website:
Skriv en kommentar

E-mailen offentliggøres ikke på siden - Anvendes til at vise Gravatars.
Gengiv koden i billedet