24-08-2008

HTC Touch Diamond mm.

Nu er det ved at være længe siden, der har været en opdatering her på bloggen, så det vil jeg lige ændre på. Inaktiviteten på bloggen skyldes flere ting, men primært at arbejdet med afhandlingen begynder at spidse til.

Arbejdet med afhandlingen går ind i sin sidste uge. Vi har haft en deadline i dag, hvor alle afsnit skulle være sendt til gennemsyn. Ja, vi har betalt os fra at skulle rette kommaer og den slags. Vi har nået deadlinen, mangler dog lige at skrive konklusionen.

Der er godt nok stadig en masse småting der skal laves (bilag, litteraturliste mm.), men det ser efterhånden ud til, at vi godt kan nå det hele.

HTC Touch Diamond

En yderligere grund til at der ikke er sket noget længe på bloggen, er også at jeg har koncentreret mig om at udvikle et forum, som er på vej til at blive introduceret. Det sker i forbindelse med at Tranz.dk lukkes. Ved endnu ikke, hvad jeg vil med det, men det finder jeg jo nok ud af.

Jeg har endvidere taget lidt forskud på glæden ved at købe en ny mobil. For to uger siden valgte min Nokia 5300 at miste evnen til at sende SMS'er, og da det jo er lidt en uholdbar situation at stå i, måtte jeg jo have en ny.

Jeg valgte at købe en HTC Touch Diamond, primært fordi jeg synes, det var den der tiltalte mig mest. Det havde nok været mere fornuftigt, at købe en Sony Ericsson W890i, men jeg synes nu alligevel den var lidt for "almindelig".

Har kun haft telefonen i mindre en en uge nu, så jeg vil ikke komme med det helt store review, men bare fortælle at man ret hurtigt lærer at bruge den, selvom det foregår med touch screen. Skal man være lidt kritisk, så vil jeg sige, at jeg ikke er så imponeret over lyden i den.

Læs også indlæget Geniale programmer til HTC Touch Diamond

23:16
Etiketter: Life
Kommentarer

......

Fantastisk dårligt indlæg...
29. august 2008 kl. 11:57 Citér
Website:

Morten Fauerby Morten Fauerby

Nu har jeg set HTC Touch Diamond mobilen som Kasper har anskaffet sig, det var godt nok i en mørk kælder med masser af fadøl.
Mobillen er meget anderledes end andre. Der er ikke nogen synlige knapper, det gør den total fed og anderledes. Det at den ikke har nogen knapper kan måske være en ulempe, da skærmen bliver meget fedtet?
Nu prøvede jeg kun et enkelt spil på mobilen, og jeg må sige det spil var anderledes, det brugte mobilens indbyggede vaterpas.
I spillet skulle man fører en kugle igennem en forhindringsbane med masser af huller i, det er ikke nemt når man har en promille på over 2. Wink
Kasper har nok brugt mange aftener på at spille spillet.
5. september 2008 kl. 12:36 Citér
Website:

Kasper TranzKasper Tranz

Hej Morten

Ja, vi havde en hyggelig dag den 1. sep. efter jeg havde afleveret afhandlingen. Det var pænt af dig, at fejre det med mig!

Nu har jeg haft telefonen et par uger efterhånden, og er stadig vældig tilfreds. Det er rigtigt, spillet, hvor man skal føre en kugle igennem en bane ved at vippe telefonen, er super fedt - det hedder i øvrigt Teeter.

Jeg synes ikke jeg har ikke haft problemer med at mangle rigtige knapper. Der er fem, og det vil jeg umiddelbart sige er rigeligt. Skærmen bliver ikke så fedtet, at det er et problem, og man kan jo altid lige tørre den af i blusen, hvis det er Smil

Telefonen giver mange muligheder for "at lege", men det tager meget tid, så der er nok en masse muligheder, jeg endnu ikke er bekendt med.
Jeg har dog fundet ud af, hvordan man får den til at vise album covers i HTC Touch Flo, som er telefonen fingervenlige interface. Billederne skal bare hedde noget bestemt, så det er rimelig ligetil. Man skal have et billede der hedder folder.jpg til ikoner i biblioteket og så et der hedder hTC_AM_AlbumArt.jpg til grafikken i Touch Flo.

Jeg har også lige fået GPS navigation til den - det er mega klasse og fungerer upåklageligt indtil videre. Top
10. september 2008 kl. 00:41 Citér
Skriv en kommentar

E-mailen offentliggøres ikke på siden - Anvendes til at vise Gravatars.
Gengiv koden i billedet