28-01-2013

Det kører for mig

I går sprang mit grydelåg i stykker i hænderne på mig. Det er åbenbart ikke lovligt at skylle det i koldt vand lige efter, det er blevet brugt til at bringe vand i kog. Det fik jeg så at vide på den hårde måde, og jeg finder stadig glasskår rundt omkring, selvom jeg har støvsuget og alt muligt.

I forsøget på at spare, har jeg købt en enorm mængde vaskemiddel. Der står på den, at den kan række 31 vaske; der er mere end to liter. Jeg vasker nok ca. én gang i ugen, så vi har til over et halvt års forbrug i sådan en dunk.
Nu er der naturligvis gået hul i bunden på den. Et lille bitte hul så det kommer stille og roligt ud. Hvordan fanden der pludselig er gået hul på den er helt umuligt at sige. Men det er sjældent særlig fedt pludselig at finde alle sine ting på toilettet indhyllet i blåt flydende vaskemiddel. Toiletpapir, vaskemiddel til hvidt tøj, plaster, tandtråd osv. Sjældent særlig fedt.

Jeg har ikke kunnet reparere hullet. Min rodfæstede mangel på gaffatape straffer mig endnu engang!

Jeg har også ødelagt et-eller-andet på mit skrivebord. Altså på computeren. Jeg har ingen ikoner liggende længere. Hvis jeg opretter en mappe eller lignende bliver den ikke vist. Den forsvinder bare. Den er i desktop-mappen, den bliver bare ikke vist. Jeg tror måske, der er gået noget galt med Fences, som jeg brugte den gang, det var gratis, men jeg ved ikke lige hvordan jeg får det til at virke igen. Har afinstalleret det, men det har ikke hjulpet.

Se ødelagt skrivebord.

23:15
Etiketter: Bittert!
Kommentarer

HegelundHegelund

Det går da fantastisk for dig chapper. Mht. skrivebordet, har du prøvet at højreklikke | View | Show desktop icons ?
30. januar 2013 kl. 19:44 Citér
Website:

Kasper TranzKasper Tranz

Hay Mads, du er genial! Mit skrivebord er sig selv igen. Tak for det! Sjovt jeg ikke har tænkt på det.

Har du egentlig købt Windows 8 nu her mens der er billigt? 229 kr. er sq billigt. windows.microsoft.com/da-DK/windows/home

30. januar 2013 kl. 20:45 Citér
Website:

HegelundHegelund

Velbekomme - neeeej det skal vist over de første børnesygdomme inden jeg skifter. Mon ikke jeg kan få arbejdet til at betale min licens til den tid også?
1. februar 2013 kl. 14:46 Citér
Website:
Skriv en kommentar

E-mailen offentliggøres ikke på siden - Anvendes til at vise Gravatars.
Gengiv koden i billedet