04-06-2012

Rigtige mænd græder

Når det gælder data, holder jeg meget af mottoet: "Rigtige mænd tager ikke backup; de græder".
Jeg har dog ikke været rørt til tårer, men det skyldes måske, at jeg var en smule forberedt på, at det ville ske.

Jeg overtog en ekstern harddisk på jobbet fra en tidligere medarbejder, med en masse gode data på, som kunne udgøre et fremragende udgangspunkt for mit arbejde, som jeg så løbende kunne udbygge og bruge dagligt. Denne eksterne harddisk er af en sådan art, at den krypterer alle data, så de ligger trygt og godt. Iomega eGo er mærket.

Når disken sættes i spørger den efter et kodeord, som så giver adgang til dataene på disken, men i dag fik jeg ikke adgang til dataene, efter jeg havde skrevet min kode. Den mente i stedet, at disken skulle formateres for at fungere. Vil man ikke formatere; får man ikke adgang til dataene. Så er jeg jo lige vidt.

Jeg spurgte min kollega, der tidligere har haft en tilsvarende disk (og advarede mig om den tidligere) og det var præcis det samme problem, han havde haft. Han havde ikke kunnet finde en løsning.

Man kan sige at dataene på Iomega eGo harddisken er utrolig sikre, når man selv med den rette kode ikke kan få adgang til sine data. Dog kan man altid glæde sig over, at en historie som denne passer perfekt til min blog.

23:48
Etiketter: Bittert! | Job

!

Endnu ingen kommantarer

Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til dette indlæg. Du kan skrive din kommentar herunder.

Skriv en kommentar

E-mailen offentliggøres ikke på siden - Anvendes til at vise Gravatars.
Gengiv koden i billedet