24-11-2011

RadioGuiden

Historien

Da jeg flyttede hjemmefra for en ni år siden opdagede jeg hurtigt glæden ved tale-radio. Når man alligevel er alene, er det meget fint at lytte til andre der taler om noget interessant.

Så sad jeg i sofaen, som 18-årig og lyttede til P1, og tænkte på at det egentlig kunne være godt med en pude i ryggen :o)

Jeg har siden hørt P1 hver dag, men har i den sidste tid lyttet den nye tale-radio Radio24syv. Jeg synes umiddelbart, det virker som om der er færre genudsendelser, og de er en smule yngre i deres kommunikation og derfor måske henvender sig mere til mig.

Det jeg hører

Der er dog stadig programmer på P1 som jeg stadig skal høre. Harddisken om it og elektronik og så er der Søndagsfrokosten med en god debat om ugens begivenheder med tre debattører.

Som joker har jeg Café Hack søndag formiddag på P4, som også ofte er et aldeles fremragende program, men som nogen gange kan blive overhørt af heftige tømmermænd.

Generelt er søndag en genial radio-dag. Der er jo også Sport på 3'eren eftermiddag og aften med direkte rapportager fra dansk og international fodbold. Det er dog ikke helt så fedt længere. Det var bedre i gamle dage, hvor næsten alle kampe blev spillet på samme tid. Da var det ret intensivt og fremragende til at bevare overblikket. Og så er rapporterne på stadion bare helt unikke til at fortælle, hvad der sker.

Nogen gange kan det dog blive for meget med al den snak. Bla. Bla bla... Så hører jeg den forholdsvis nye kanal P7 Mix, som har et passende mix af nyt og gammelt pop.

Det jeg ikke hører

P3 er bortset fra Sport på 3'eren helt udgået fra mit radiosortiment. Jeg ender altid med at blive irriteret på værterne, der taler i sætninger klinisk renset for reelle informationer, så man føler, man kunne få det samme ud af at kigge ned i afgrunden.

Jeg er ked af, at DR Rock ikke er bedre. Jeg synes aldrig, jeg rammer noget, jeg gider høre, når jeg lige kigger forbi. En kanal med et mix af musik som Creed, Lifehouse, Green Day, Linking Park, Nickelback, System Of A Down, Volbeat, Metallica, D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy kunne jeg ellers godt bruge.

22:51
Etiketter: Tips
Kommentarer

FauerbyFauerby

Hej Kasper
Du har ret tale radio er bare godt. Jeg lytter også til det. Det er måske lidt nørdet, men man lærer meget af tale radio.

Du mangler en radio kanal med god rock. Brug spotify der kan du selv vælge din musik.
29. november 2011 kl. 19:22 Citér
Website:
Skriv en kommentar

E-mailen offentliggøres ikke på siden - Anvendes til at vise Gravatars.
Gengiv koden i billedet