22-11-2011

Kvalitet

Hansgrohe Axor Citterio

Nu er det snart jul, og jeg har allerede brugt optakten til lidt forkælelse. Jeg holder meget af kvalitet og de ting man bruger mest skal sgu være af bedste kvalitet, så det er en fornøjelse at bruge.

Denne gang er det blandingsbatteriet i køkkenet der er blevet skiftet. Det er en super lækker vandhane af høj kvalitet. Der er udtrækstud, så man kan styre præcist, hvor vandet skal sprøjtes hen og når man er færdig ryger tuden selv tilbage på plads.

Helt perfekt er det dog ikke. Jeg savner naturligvis noget elektronik og selvom det sikkert ikke ville være specielt brugbart, kunne det være fedt, hvis den kunne gøre brug af egen ip-adresse eller lignende.

Mere brugbart ville det være, hvis et lille display viste temperaturen på vandet, der kommer ud. Specielt når man venter på det bliver varmt. På den gamle vandhane kunne det mærkes på metallet på hanen, om vandet var varmt, men den nye bliver slet ikke varm. Så kunne det jo være fint med et lille bitte display. Det kunne godt laves elegant.

22:54
Etiketter: Fornøjelse
Kommentarer

Lis BjerringLis Bjerring

Hej Kasper

Så skulle du have købt sådan en som mine venner i Ålborg har. Der er lys i, så strålen skifter farve afhængig af temperaturen på vandet. Blå lys = koldt vand - rødt lys = varmt vand.

Din rekognisering var ikke dybtgående nok

Ærgli ærgli ærgli

God weekend - Lis
17. december 2011 kl. 14:12 Citér
Website:

Kasper TranzKasper Tranz

Hej Lis

Det er sjovt, du nævner det, for jeg har faktisk sådan en! Den ligger dog i skuffen, og jeg har faktisk aldrig brugt den. Jeg har fået den af min storebror.

Den er desværre lidt for stor og plastik, så den passer ikke rigtigt til, men den er da lidt sjov.

God weekend til dig også!
17. december 2011 kl. 22:38 Citér
Website:
Skriv en kommentar

E-mailen offentliggøres ikke på siden - Anvendes til at vise Gravatars.
Gengiv koden i billedet