24-10-2011

Jeg bliver aldrig pokerspiller

Jeg har tidligere skrevet om muligheden for at spille poker på min elskede Kindle. Jeg var inde på amazon den anden dag og opdagede, at man ikke længere kan købe applikationen, hvis man ikke bor i Storbritannien.

Er jeg så ked af det? Næh, sandheden er, at jeg slet ikke bryder mig om poker. Ikke kun poker, men spil og væddemål i det hele taget. Hvis det altså drejer sig om penge. Drejer det sig om øl er sagen noget andet; til gengæld er poker et elendigt ølspil.

En af mine gode venner spiller meget poker. Han finansierede sine studier på det. Sommetider fortæller han, at han lige vandt en turnering. Så vinder han lige 20.000 kr. på 6 timer.

Så bliver jeg lidt misundelig. Men han fortæller selvfølgelig ikke så meget om, når det går skidt. Engang kom han dog med en forstuvet fod, som han havde fået lige efter en meget uheldig poker-hånd.

Jeg spiller ikke om penge. Jeg er fint tilfreds, med de penge jeg har. Taber jeg dem i et spil, bliver jeg meget mere bitter end jeg tilsvarende bliver glad for at vinde nogen. Jeg er nærmest ligeglad, hvis jeg vinder. Og så synes jeg ikke rigtigt, det giver mening at spille på den måde.

18:47
Etiketter: Life
Kommentarer

GudGud

Du mangler helt sikkert noget at tro på i dit liv. Kom op til mit hus på søndag, så giver jeg dig frelse, Chaps! Her er vand og brød - meget bedre end krydderboller og cola light.
25. oktober 2011 kl. 14:13 Citér
Website:
Skriv en kommentar

E-mailen offentliggøres ikke på siden - Anvendes til at vise Gravatars.
Gengiv koden i billedet