Bemærk
Viser kun indlæg fra 2010. Vis alle indlæg
30-06-2010

Rejsning

MulvarpHar planlagt rejse til Malaga. Skal af sted sammen med Mikkel. Vi mødtes for nogle uger siden for at planlægge noget og blev enige om, at det kunne være lækkert med en tur til Florida. Vi tog fat i Check Point Travel for at lade dem arrangere det. På deres hjemmeside opgav de en pris fra 9.400 pr. person for fly, billeje og hotel, men i virkeligheden blev det 16.600. Det synes vi var en lidt for høj pris, og en lidt for stor forskel fra det annoncerede.

Så vi måtte finde på noget andet. Så vi mødtes igen og baseret på de fine noter taget undervejs, er det et rent mirakel, at vi egentlig kom frem til noget. Vi tager til Malaga i syv dage og afslutter så med fire dage i Gibraltar.

Det er første gang, jeg skal ud at rejse for alvor, uden at have mine forældre med. Siden har det udelukkende foregået virtuelt via Google Earth. Under studierne har jeg arbejdet i alle sommerferier for at tjene til bøger osv. Sidste år kunne jeg egentlig godt være rejst lidt væk, men valgte i stedet at se slappe af hjemme og se alle etaper i Tour de France.

Etiketter: Fornøjelse
01-06-2010

Crash test af ny cykelhjelm

...blev det ikke til, men jeg har netop været ude at cykle med min nyindkøbte cykelhjelm på hovedet. Det er med cykelhjelme, som med fodbolddommere - man skal helst ikke bemærke, at de er der. Jeg har intet at sammenligne med, men jeg er glad for, at jeg flere gange helt glemte, jeg havde den på. Den generede mig slet ikke - så det er jo positivt.

Det er lidt specielt at købe noget, man virkelig håber aldrig at få fuldt udbytte af. Det er det samme som at købe forsikringer. Men jeg blev for alvor motiveret til indkøbet, efter at have kørt ind i en hund på en tur rundt om Brabrandsøen. Jeg cykler ikke specielt hurtigt pga. de mange mennesker, der havde fået samme fremragende idé om en lignende tur. Jeg holder også øje med hunden, da jeg kommer cyklende, for den er ikke i snor. Den lunter af sted langt ude til venstre på den bredde sti. Pludselig vil den dog over i den anden side og ser sig altså ikke for, da den krydser stien.

Jeg når at få bremset, så baghjulet kun løfter sig en smule, da jeg brager ind i siden på hunden. På trods af de mange mennesker, var der ingen der sagde noget eller hentede hunden til sig. Hunden hylede op lige ved sammenstødet, men løb væk efterfølgende. Så efter lige at have sundet mig lidt cykler jeg også bare videre.

Giro Ionos blå/sort 2009-model

Jeg har længe ledt efter den rigtige hjelm. Cykling er jo en herlig sport, hvor man kan købe sig fattig i dyrt grej - og man må ikke gå ned på udstyr! Da jeg så finder den hjelm jeg vil ha, måtte jeg erfare, at det var en udgået model. Selv da jeg finder den på en engelsk side og bestiller, kan de alligevel ikke levere den.

I Danmark er forretningerne dog heldigvis så langt bagude, at de gerne sælger hjelmen som var det den nyeste Giro Ionos og væsentlig dyrere end i udlandet. Jeg ville have '09-modellen blå/sort, så jeg måtte bide i det sure æble og betale over 18% ekstra for at få en udgået model.

Etiketter: Internethandel
31-05-2010

Lady Gaga

Så er der købt billet til Lady Gaga Koncert i Herning i oktober. Det har aldrig ligget i kortene, at jeg skulle kunne lide hendes musik, men jeg må jo konstatere at min musiksmag har ændret sig en del de seneste par år. Ændret sig til at blive noget mere rummelig end tidligere.

D-A-D og Aerosmith var egentlig, hvad jeg hørte tidligere. I hvert fald i den genre. Og så var der jo Creed, Lifehouse og Nickelback som jo alle spillede noget helt enslydende pop/rock. Det hele blev lidt mere hårdt, da jeg begyndte at høre System Of A Down, men nu går det altså den anden vej med Lady Gaga.

Lytter også gerne til Medina, selvom jeg tidligere ville have svoret aldrig at høre den slags musik.

Jeg er altså blevet meget mindre selektiv og synes nu godt om hvad som helst, jeg hører. På samme måde som smagsløgene hos ældre mennesker er så slappe og døve, at oliven bliver en naturlig del af menuen, er mine lytteegenskaber nu ved at nære samme skæbne.

Etiketter: Fornøjelse | Life
09-05-2010

Dropper Dankortet

Dankort

For at spare lidt på udgifterne, har vi valgt at droppe muligheden for at betale med Dankort, når man køber kød på Dalsgaarden.dk.

Som en del af denne ændring har jeg også ændret en anden ting, der egentlig altid har irriteret mig. Spørg mig ikke, hvorfor jeg lavede det sådan i sin tid, men det er jo tilladt at blive klogere. Tidligere skulle man oprette en bruger, før man kunne købe noget som helst.

Jeg ved med mig selv, at jeg ikke gider oprette en bruger, når jeg selv køber ind på en hjemmeside, så mon ikke mange andre har det på samme måde. Det skal jo være så let og ligetil som muligt, at aflægge en ordre. Så det er det blevet nu.

I stedet for at betale med Dankort, skal man nu betale ved afhentning. Sikkerhedsmæssigt gør det os naturligvis noget mere sårbare, men vi stoler på det ikke bliver et problem. Skulle der alligevel ske noget, kan en løsning være at bede nye kunder om at overføre et lille depositum.

Etiketter: Job | Webudvikling
02-05-2010

Nye danske appelsiner

Til min fødselsdag sidste år fik jeg en appelsinplante af min storebror og hans kæreste. Der var ikke meget tiltro til at jeg kunne magte opgaven med regelmæssigt at sørge for vand og optimale vækstbetingelser.

Jeg må indrømme at det i flere tilfælde har set sort og umuligt ud, men ikke desto mindre ser planten i øjeblikket ud til at nyde livet og er begyndt at producere små nye appelsiner.

Det er jeg glad for :)


Etiketter: Fornøjelse | Life
27-04-2010

Bravo!

Sidst jeg var i København var jeg med min kollega på Rio Bravo. Det var en onsdag, men der var vildt mange mennesker. Vi skulle vente, men det tog egentlig ikke så lang tid før vi fik et bord. Vi fik dog intet menukort. Vi sad i ret lang tid og ventede på at få lov at bestille. Da tjeneren så endelig kommer, bestiller vi omgående peberbøf til os begge uden at kigge menukort, så vi kunne få noget mad. Vi har været der nogle gange efterhånden, så vi kender udbuddet.

Vi får vores mad, og den er egentlig helt som den skal være, men vi ser, at de andre gæster får en lille seddel med deres menukort. Vi får fat i en seddel og finder ud af, de har 30 års jubilæum, og derfor kører nogle tilbud med nogle ret fornuftige priser.

Havde vi valgt jubilæumsmenuen var vi sluppet med 69 kr. hver. Nu valgte vi i uvidenhed peberbøffen og kom i stedet af med 179 kr. Altså samlet 220 kr. for meget!

Det er så bittert, vi ikke lige bliver gjort opmærksom på, at de kører med et tilbud, men okay måske vi skulle have tænkt lidt over, hvorfor der var så utroligt mange mennesker en onsdag.

Vi tog konsekvensen og minimerede vores tab ved igen at spise på Rio Bravo dagen efter - og så selvfølgelig bestille jubilæumsmenuen.

Etiketter: Bittert!
Side 4 af 5 Navigation: 1 2 3 4 5