Bemærk
Viser kun indlæg fra 2010. Vis alle indlæg
18-08-2010

Farvel til ProOffice

For næsten syv år siden startede jeg i ProOffice. Jeg var materialeudvikler og udviklede altså store dele af undervisningsmaterialet primært inden for MS Office og ESDH. Både som tekstvejledninger og som interaktive flash-film. I starten var vi kun en lille flok og kaffen blev brygget på en helt almindelig kaffemaskine. I dag er ProOffice noget større og kaffemaskinen kan nu brygge op til 10 liter på én gang. Organisationen er dog stadig meget flad og stemningen uformel.

Da jeg var færdig med studiet blev jeg ansat som underviser og har i den forbindelse været med til at opbygge en afdeling med fokus på undervisning i MS Office. Vi var tre medarbejdere og en samarbejdspartner. Det skal blive spændende at se, hvordan det udvikler sig.

Jeg er sikker på, det har udviklet mig meget at undervise. Det er fedt, når man mærker folk får noget ud af det man siger og kan bruge det. Yderligere har det været spændende at udvikle nye kurser og måder at undervise på, samt markedsføre og udarbejde tilbud.

Jeg har netop kunnet konkludere, at det skulle tage tyve ansøgninger og elleve samtaler at få et nyt job. Det må være godkendt, at mere end hver anden ansøgning fører til en samtale.

Den 1. september starter jeg i Elbek & Vejrup, som konsulent-traniee, hvor jeg bl.a. kommer til at beskæftige mig med Dynamics NAV og SharePoint. Det bliver enormt spændende at prøve kræfter med nye teknologier og arbejdsopgaver. Jeg glæder mig meget.

Etiketter: Job
09-08-2010

Styr på etiketten

Jeg har længe været lettere irriteret over mine etiketter og har længe bare givet det hele etiketten Life. At min ene post, hvor jeg sviner Internet Explorer, har fået sin egen etiket, anser jeg heller ikke som optimalt.

Jeg har derfor foretaget en mindre oprydning. Fjernet fire tags og tilføjet én:

Før oprydning:

 • asp.net (6)
 • Bittert! (5)
 • Fest (2)
 • Internet Explorer (1)
 • Internethandel (8)
 • Job (11)
 • Life (28)
 • Opera (4)
 • Tips (9)
 • Webudvikling (13)

Efter oprydning:

 • Bittert! (11)
 • Fornøjelse (7)
 • Internethandel (10)
 • Job (11)
 • Life (19)
 • Tips (9)
 • Webudvikling (14)

Ps. Dette indlæg får ingen etiketter - det er alligevel så ligegyldigt et indlæg.

02-08-2010

Så blev det mandag igen

I dag var det så første arbejdsdag efter en dejlig ferie. Jeg forstår ikke helt hvor tiden blev af, men sådan er det nok. Jeg har da trods alt været i Malaga og Gibraltar, set Tour de France og VM, fået cyklet og spillet dart, været til Grøn Koncert og på Pup Crawl.

Fremadrettet ser det nu også ganske lyst ud. På lørdag kommer Post Danmark Rundt til Middelfart. Der må jeg hellere benytte lejligheden til at besøge mine forældre og så se lidt cykelløb.

Søndag skal jeg med kollegerne på Skanderborg Festival og se Roxette. Det skal nok blive rigtig sjovt.

Etiketter: Fornøjelse | Job
31-07-2010

One Hundred And Eighty!

For noget tid siden købte Dalsgaard en dartskive og efter at have prøvet at spille dart hos ham, blev jeg også virkelig tændt på ideen. Før jeg sætter en dartskive op i mit hjem, tænker jeg først og fremmest på, hvordan jeg undgår en masse huller i vægge og gulv. Helt undgå det kan jeg jo nok næppe, men det skal gerne være tæt på.

Min første tanke var at sætte den op på altanen. Det er jo sommer og der er plads nok i forhold til at opnå "den korrekte" afstand hen til pladen. Men det er jo ikke sommer i Danmark hele tiden, så det ville også være en smule træls at skulle stå derude.

Winmau Blade III

I stedet hænger den nu i soveværelset ved siden af klædeskabet, hvor der er rigelig med plads. Der er dog en dør på højre side, men så meget forbi kaster man altså heller ikke.

Jeg har hængt dartskiven på en 75x75 cm. plade for at beskytte væggen, og på gulvet har jeg indtil videre et kontorstolsunderlag. Det fungerer fint til formålet, dog er det alligevel lykkedes Dalsgaard at sætte en pil i væggen i forbindelse med en hyggelig aften med god mad, druk og dart.

Dart er en billig sport at komme i gang med. Jeg købte den bedste dartskive på markedet samt tre pile på amazon.co.uk for £48.15. Dertil skal ligges lidt reservedele til pilene, men det er også alt.

Razor Edge 1 - 23g dartpile

Jeg var dog ikke helt tilfreds med de pile jeg havde købt til at starte med. Jeg synes, de var lidt for glatte og derfor svære at håndtere. Derfor har jeg købt nogle nye med mere grip. De var kun £2,30 dyrere end mine første pile, men jeg synes, de er væsentligt bedre.

Etiketter: Internethandel
25-07-2010

Ferie i Malaga og Gibraltar

Jeg er kommet hjem fra en herlig ferie i Malaga og Gibraltar. Vi fik set en masse, bl.a. byen Ronda der ligger på et bjerg helt ud til kanten delt op af en flod. Aberne på Gibraltar var også en speciel oplevelse, og så så vi VM semifinalen mellem Spanien og Tyskland på en pub omringet af spaniere.

Abe på Gibraltar
Gibraltar

Det er nu også rart at være hjemme igen. Vejret er lidt mildere, det er slet ikke så ringe.

Jeg har taget en masse billeder. Du kan se dem her.

Etiketter: Fornøjelse
22-07-2010

Opdatering af hennebergdesign.dk

Henneberg logoJeg har netop foretaget en opdatering af hjemmesiden hennebergdesign.dk som jeg har skrevet om tidligere. Kathrine og jeg var enige om, at siden var blevet lidt for mørk og dyster og på den måde ikke afspejlede hendes glade og åbne sind. Noget måtte gøres.

Med forholdsvis simple midler er siden nu blevet mere indbydende og venlig. Desværre har jeg ikke fået taget et før-billede, så vi må vente og se om The Wayback Machine har gjort det for mig.

Den blå farve på knapperne øverst på siden er den samme farve, som Kathrine også bruger i andre sammenhænge. Skrifttypen har hun også selv dannet.

Som noget nyt er der også indsat et lille logo som baggrund nederst til højre på siden og som favicon.

Etiketter: Job | Webudvikling
Side 3 af 5 Navigation: 1 2 3 4 5