Bemærk
Viser kun indlæg fra 2009. Vis alle indlæg
23-02-2009

Cand.it-diplom nej tak

Aarhus School of Business (ASB)

I fredags var jeg til kandidatdimission på Handelshøjskolen i Århus (ASB). Det var fint. Der var taler. Nogen længere end andre. Det var som sådan noget nu er.
Det virkede dog lidt besynderligt at fejre kandidatafslutningen her fem måneder for sent, og det viste sig også, at vi kun var to fra min linje - min kandidatmakker og jeg :-).

Men det blev først rigtig sjovt, da vi bliver kaldt op på scenen enkeltvis for at modtage et diplom på vores uddannelse. Jeg bliver kaldt op som den første på min linje og dekan for uddannelse Peder Østergaard begynder at fortælle om at uddannelsen Cand.it er et resultat af it-vest-samarbejdet.

Det undrer mig en smule, eftersom det ikke er den uddannelse, jeg har taget. Det gør jeg så opmærksom på oppe på scenen og han undskylder og siger tillykke med eksamen. Nå, fint nok - man kan jo tage fejl.

Det viser sig så, at diplomet, jeg fik udleveret, heller ikke indeholder de rigtige oplysninger, men er udstedt på baggrund af uddannelsen Cand.it, så misforståelsen er altså ret gennemgående. Fejlen var også den samme på min kandidatmakkers diplom.

Jeg har siden Cand.it-uddannelsens start været skeptisk, netop grundet den meget nære navnelighed med Cand.Merc.it som min uddannelse hedder i dag.

Min skepsis har nu vist sig at være berettiget, når lederne af ASB ikke selv kan finde ud af det

P.S. og hvorfor er det lige, at det ASB-logo skal ligne en pik? Bringer jo tankerne tilbage til det geniale OGC-logo.

Etiketter: Bittert! | Life
02-02-2009

Microsoft Certified Application Specialist

Microsoft Certified Application Specialist logo

Som led i min nylige fastansættelse i ProOffice, har jeg taget fire certifikater, således jeg nu kan kalde mig Microsoft Certified Application Specialist (MCAS) i Word, Excel, Outlook og PowerPoint.

Jeg er ansat som underviser og skal undervise i disse programmer, og så er det jo godt at have bevis for, at jeg kender det, jeg skal undervise i.

Der findes i alt seks MCAS-certifikater, jeg mangler altså stadig certificeringer i Vista og Access.

Certificeringerne opnås ved at tage en test, hvor forskellige opgaver i det enkelte program skal udføres. Man kan maksimalt få 1000 point, men det lykkedes mig desværre ikke. Mine scorer var som følger - tallet i parrentes er minimumsgrænsen for, hvornår testen er bestået.

  • Word: 913 (660)
  • Excel: 951 (680)
  • Outlook: 870 (700)
  • PowerPoint: 940 (700)
Etiketter: Job
21-01-2009

Geniale programmer til HTC Touch Diamond

Jeg har netop installeret den nye danske ROM-Opdatering på min HTC Touch Diamond og har derfor også været i gang med at installere alle de programmer, jeg anvender i hverdagen.

G-Alarm

Dette program er helt sikkert et must-have, hvis du bruger telefonen som vækkeur. Brugergrænsefladen på G-Alarm er meget fingervenlig, og du kan sætte flere forskellige typer af alarmer - eksempelvis én til weekenden og en anden til hverdage.
Man definerer selv, hvilke sange/lyde der skal vække én, og der kan sættes forskellige quizzer, der skal gennemføres, før man kan slukke for alarmen igen.
Læs mere om G-Alarm

G-Light

Udvikleren af G-Alarm har også lavet et lille program til styring af baggrundslysset ud fra omgivelsernes lys. Det kan være rart, især hvis man f.eks. vågner om natten og skal se, hvad klokken er - så kan man det uden at skulle knibe øjnene sammen pga. for stærkt lys. En yderligere fordel er naturligvis et lavere strømforbrug.
Læs mere om G-Light

GPS Cycle Computer

Fremragende program som via GPS kan måle hastighed, distance m. m. og yderligere kan tegne et lille kort over, hvor man har været henne. Et kort som man også kan importere i GoogleEarth eller se i GoogleMaps på telefonen.
Læs mere om GPS Cycle Computer

SimpTimer

Lille simpelt program til nedtællinger, der kan håndtere seks samtidige nedtællinger. Desværre ikke så fingervenligt, når nedtællingerne skal indstilles.
Læs mere om SimpTimer

ThumbCal

Skal man bruge kalenderen meget på sin telefon, bør man overveje dette program, som er fremragende til formålet. Der er dog det lille problem, at det til forskel fra de øvrige programmer omtalt her koster penge. Man kan dog få en tidlig udgave af programmet i iVault.dk's Software Pakke v3.0. Det virker ok, men der mangler en del.
Læs mere om ThumpCal

Diamond TF3D Config

Det sidste program, jeg vil anbefale, kan konfigurere HTC TouchFlow med bl.a. nye temaer og tilføje/fjerne faner. Du kan f.eks. hente temaer her - jeg bruger i øjeblikket temaet Sprint.
Læs mere om Diamond TF3D Config

Etiketter: Tips
Side 4 af 4 Navigation: 1 2 3 4