Bemærk
Viser kun indlæg fra 2009. Vis alle indlæg
11-10-2009

Vinholder

Har købt en vinholder til en enkelt flaske vin. Jeg er ikke den store vindrikker, men jeg synes nu alligevel, jeg skulle have den her.

Vinholder

Min rødvin passer desværre ikke i holderen; halsen er lidt for stor. Jeg var derfor nødt til at sætte en hvidvin i, selvom den jo ellers burde ligge i køleskabet. Men nu har jeg en grund til at købe mere rødvin.

Jeg ville have købt vinholderen hos CoolStuff.dk, men der var den udsolgt. Så måtte jeg jo finde det andet sted. Jeg fandt siden Find me a gift, som virker til at have styr på tingene, selvom siden godt nok ikke er for køn. Jeg bestilte fredag eftermiddag og den lå i døgnposten mandag morgen. Det er hurtigt!

At PostDanmark så ikke magtede, at placere min pakke i den korrekte døgnpost, er ret uforståeligt for mig. Men det gav mig en fire gange længere cykeltur end ellers - i regnvejr. Så det var jo bare herligt :)

Etiketter: Internethandel
07-09-2009

Mobilholder til cyklen

Jeg har igen været på indkøb, og denne gang er det en lille handy ting til cyklen.

Mobilholder dele (Herbert Richter)

Det er en mobilholder til cyklen, så jeg kan følge med på GPS cykelcomputeren eller navigatoren, mens jeg cykler.

Den består af to dele. En universel holder til at sætte på styret og så en holder, der passer til min mobil HTC Touch Diamond. Og umiddelbart holder den så tilpas godt fast om telefonen, at jeg ikke føler det nødvendigt at sikre den yderligere.

Herbert Richter Mobilholder

Den er købt i England hos ukendte Inkino. Jeg ville egentlig foretrække at købe hos Amazon, men de ville ikke sende ud af England. Så er det jo ikke let. Der var dog ingen problemer og varen var fremme efter to dage.

Etiketter: Internethandel
04-09-2009

Ftp-bøvl

Surftown I går ville jeg lige ind og se, om jeg nogensinde havde fået uploadet mine seneste opdateringer til dalsgaarden.dk – det er efterhånden så længe siden, jeg lavede ændringerne, så jeg kunne ikke lige huske det. Jeg fandt så ret hurtigt ud af, at jeg ikke havde uploadet ændringerne, men det kunne jeg jo så lige gøre.

I Visual Web Developer indtaster jeg så de ftp-oplysninger, jeg plejer at bruge, men skidtet virker ikke. Jeg går ind på Kontrolpanelet i MySurftown og kan der se, at jeg har skrevet de rigtige oplysninger – så er det jo lidt belastende, at det alligevel ikke fungerer. Jeg prøver at ændre på de forskellige parametre og bruge forskellige ftp-programmer, men intet virker – så jeg må gå ind på surftown.dk og se om jeg kan finde noget der. Deres support-sider har bare tidligere været enormt mangelfulde, men det kunne da være de havde gjort noget ved det.

I deres wiki finder jeg så ud af, at de har lavet lidt om på ftp-adgangen – jeg skal bruge en anden host end den jeg tidligere har brugt – nemlig ftp.dalsgaarden.dk i stedet for wsw5.surftown.dk.

Fair nok – det virker så heller ikke. Nå, finder så via surfbloggen ud af at de heller ikke selv er tilfredse med deres support-wiki, og den derfor ville blive udfaset – lidt belastende jeg så alligevel var endt der!

Nå, men måske den nye support kunne hjælpe. Under emnet Filhåndtering går jeg ind på den første artikel: Hvordan overfører jeg filer til mit webhotel?, men her står der også, at ftp-adressen jeg skal bruge er ftp.dit-domæne.dk – og det virker jo altså ikke!

Til sidst finder jeg dog løsningen i artiklen Hvordan sætter jeg FileZilla op til overførsel af filer til mit webhotel?. Her står der:

Vært: Angiv dit domæne navn.

Der skal altså ikke noget ftp. før domænet. Synes det er lidt skidt, at denne ændring ikke er slået igennem på alle deres support-sider og specielt i deres Kontrolpanel. Jeg ville nok heller ikke have brokket mig, hvis de havde sendt mig en mail om det. Domænenavn er i øvrigt også ÉT ord!

Kan også lige toppe dette bitre indlæg af med at fortælle at min cykelkæde sprang tidligere samme dag, da jeg i silende regn var på vej tilbage på arbejde efter en tur ned i byen. Min cykel havde ellers lige været til service dagen før.

Etiketter: Bittert! | Webudvikling
20-08-2009

Tå-sokker

I dag havde jeg mine geniale tå-sokker på på arbejde. De er stribede i forskellige blå nuancer og passede således fint til min blå t-shirt.
Det var jeg selv ret henrykt over, men jeg måtte indse at der på arbejdspladsen ikke eksisterede samme begejstring. Min stolte fremvisning blev mødt med ret negativt ladede kommentarer, som kort fortalt stillede spørgsmål ved min seksualitet og generelle sindstilstand.

Tå-sokker

Da jeg så disse sokker første gang på taa-sokker.dk, var jeg straks interesseret og synes det var fantastisk med en feature, der får ens tær til at se sjove ud. Dem måtte jeg ha. Så må jeg jo leve med at mine kolleger ikke helt forstår hvad det handler om.

Det er ellers ved at være længe siden jeg har skrevet sidst. Jeg har været ret glad for de 2-3 klager, jeg har fået for ikke at skrive noget - det betyder jo jeg ikke "kun" snakker med mig selv :)

Men jeg har holdt ferie. Fire ugers tvunget ferie. Jeg har fået feriedagpenge for 3 uger og almindelige dagpenge for den sidste uge. Det er utroligt, man bare kan få penge uden at lave noget for dem. Jeg er imponeret. Selvom jeg dog var nødt til at melde mig som arbejdssøgende på jobcenter.dk. Det virkede lidt tåbeligt for en enkelt uge.

Men nu er det heldigvis slut, så vi kan få lov at arbejde lidt igen.

Etiketter: Internethandel | Job
14-05-2009

På Hotel Cab Inn City

Hotel Cab Inn LogoJeg sidder i øjeblikket på Hotel Cab Inn City i København. Jeg har efterhånden tilbragt en del tid her i forbindelse med mit arbejde. Der er ikke megen luksus over opholdet. Standardværelserne er, som det kan ses på billedet, forholdsvis kompakte. Har én gang også boet på et commodore værelse, fordi der var udsolgt af standard. Det kan bestemt ikke anbefales. Commodore værelserne er lidt dyere, men på ingen måde bedre, da al gulvplads er fyldt op med senge. Så kan jeg bedre lide køjesengene på standardværelserne :)

Standardværelse på Cab Inn

Nogen gange kan man være enormt heldig og få et ekstra stort standardværelse. Jeg tror alle 20’erne er ekstra store. Værelse nummer 420 på fjerde sal er i hvert fald, så mon ikke det går igen på de øvrige etager. Men hvad skal man også med al den ekstra plads?

Trods værelsernes ringe størrelse er det nu alligevel alletiders at være i København at undervise. Vi får diæter, hvilket er ret fornuftigt, når morgenmaden er med i hotellet og frokosten er gratis hos kunden. Ellers er det jo også meget fedt at opleve København, som ellers ikke er et sted man lige kommer forbi, når man bor i Århus.

Denne gang skal jeg kun undervise fredag, så skal jeg hjem i weekenden og så herover igen mandag og tirsdag. Det bliver til en del køren frem og tilbage – tror dog jeg tilbringer weekenden hos mine forældre i Middelfart.

Etiketter: Job
13-05-2009

Drops

I dag blev også dagen hvor jeg endelig fik købt de højtalere, jeg længe har kigget på og beundret. Jeg synes de er super fine og har den rette størrelse til min lille stue.

Scandyna The Drop

Det har taget lidt ekstra lang tid at få dem købt, fordi jeg ikke rigtigt kunne have dem med på cyklen, og samtidig ville jeg helst ikke betale ekstra for transport - 4.897 kr. er vist rigeligt. Så tak til Longluck for hjælp med transporten til og fra Hi-Fi Klubben.

Før havde jeg nogle store Jamo højtalere i stuen. De spiller fremragende, men er ikke særlig kønne. De er nu flyttet ind på værelset, hvor det betyder mindre, hvordan tingene ser ud :)

Scandyna The Drop

Man kunne være bange for at lydkvaliteten, var noget ringere i de nye noget mindre højtalere, men det er tilsyneladende ikke tilfældet - i hvert fald ikke tilstrækkeligt til at gøre mine ører bitre.

Etiketter: Life
Side 2 af 4 Navigation: 1 2 3 4