20-08-2012

Top Cool Bike Gadget

Jeg har netop afprøvet min nyeste gadget. En gadget der gør alle andre cykler super kedelige i sammenligning med min.

Alle kigger, når jeg cykler forbi. Halvdelen har sikkert medlidenhed med mig, 40% tænker: sikke en klovn, mens de sidste 10 procent er top misundelige! De 90 %, der ikke er top misundelige, vil ikke indrømme, at de også er misundelige.

Jeg har nemlig købt nogle LED lys, der kan sættes på ventilen og som lyser, når man cykler. Det ser ret cool/usædvanligt ud fra siden.

LED valve light

Jeg fandt denne demo på youtube.

Jeg er meget begejstret. Fik tilsendt 8 stk. fra Ireland for ca. 125 kr. Så er der lidt i reserve. Ellers kan jeg sætte dem på bilen.

Etiketter: Internethandel
31-07-2012

Vil du annullere?

En vigtig del af softwareudvikling er fejlmeddelelserne. I hvert fald er det vigtigt for brugeroplevelsen og brugervenligheden. Den anden dag var jeg så heldig at få en af den slags fejlmeddelelser, hvor man lige skal tænke sig om en ekstra gang, før man svarer.

Jeg vil ikke annullere, eller vil jeg?

Meddelelselse fra Nokia Kørsel på Lumia 800

Jeg vil ikke annullere overførslen, hvorfor jeg "selvfølgelig" skal trykke på Annuller. Herlig fejlmeddelelse!

Etiketter: Bittert!
20-07-2012

CSS3 in use

CSS er det sprog, der fortæller browseren, hvordan den skal præsentere HTMLen, når en hjemmeside skal vises. Jeg har siden introduktionen, været vild med CSS og brugt det meget, når jeg har lavet hjemmesider.

CSS er under konstant udvikling og dele af version 3 bliver allerede understøttet af de fleste browsere. Dog ikke Internet Explorer.

Skyggeeffekter og afrundede hjørner har efterhånden været understøttet længe og transitions ser også ud til at være understøttet nu.

Transitions er en af de mest spændende nyheder, synes jeg, og jeg har netop leget med mulighederne og brugt det her på siden.

Jeg har specielt brugt det på Om-siden, hvor jeg har lavet en CV-tidslinje nederst, hvor de forskellige bokse bliver større, når markøren førers over dem.

Jeg kan godt lide effekterne og synes det giver et udmærket indblik i hvor udviklingen går. Det er ikke længe siden jeg skulle ty til flash for at lave noget lignende. CSS er bare meget bedre.

Etiketter: Webudvikling
17-07-2012

Forhindringsløb.dk

Som flittig handlende i diverse webhops og måske qua mit arbejde hos ScanCommerce, hvis kunder er webshops, lægger jeg meget mærke til, hvordan de forskellige webshops, jeg handler i, håndterer købsprocessen.

En regel må være, at det det skal være så let som muligt, for kunden at lægge en ordre. Der skal være så få forhindringer som muligt.

En anden regel er: Sørg for at få loyale kunder, der vil handle hos dig igen.

Derfor var jeg også en smule chokeret, da jeg tidligere blev ramt af nedenstående forhindring i mit forsøg på at købe et batteri til mit ur hos batteribyen.dk.

Forhindring for køb på batteribyen.dk

- Jeg må altså ikke bruge min e-mail-adresse, fordi jeg har handlet samme sted tidligere!

Med mindre jeg logger ind naturligvis. Men det er jo besværligt. Jeg har jo ingen idé om, hvad min kode kan være. Jeg leder i gamle mails, men giver hurtigt op og beslutter, at lade dem sende mig en ny.

De skriver de har sendt en mail med en ny kode. Der kommer bare ingen mail. Jeg prøver to gange, men det hjælper ikke og nu to dage efter, har jeg stadig ikke fået en mail.

Det er nu således, at jeg ikke kan få lov at handle, fordi jeg er en loyal tilbagevendende kunde. Den slags man bør være meget opsat på at samle på, hvis man er erhvervsdrivende af enhver art.

Skal jeg nu finde et andet sted at handle, eller skal jeg bare angive en anden mail? Mine forældre havde nok givet op og i øvrigt fået bekræftet, at det var en bedre løsning at gå ned til den lokale urbutik.

Og det er da snot dumt, når man nu er en webbutik!

Sørg nu for at gøre det nemt og fjern alle unødvendige forhindringer!

Etiketter: Internethandel
23-06-2012

Upside-Down Plante

Boskke Sky Plante

Jeg har gjort et nyt køb, som jeg allerede efter få dage er meget begejstret for. Som det ses på billedet drejer det sig om en potteplante, der hænger ned fra loftet, så planten hænger på hovedet.

Men hvad med jorden? Falder det ikke ud? Nej, der sidder et lille net og sikrer, at jorden ikke laver frit fald.

I toppen sidder et selvvandingssystem. Vandet skal hældes ned oppe fra og en lille grøn pind fortæller, hvor meget vand der er i. Selvvandingssystemet sørger selv for at fordele en tilpas mængde vand til planten, så det ikke drypper ned på gulvet.

Jeg har plantet en orkidé, men kan forstå på folk, at det er en plante, der stiller nogle specielle krav. Så nu må vi se hvor længe den holder.
Jeg synes jo det var genialt at hænge den med hovedet ned ad, så man kunne undgå den der pind, til at holde den oppe.

Jeg har købt potteplanten hos DesignDelikatessen.

Etiketter: Internethandel
04-06-2012

Rigtige mænd græder

Når det gælder data, holder jeg meget af mottoet: "Rigtige mænd tager ikke backup; de græder".
Jeg har dog ikke været rørt til tårer, men det skyldes måske, at jeg var en smule forberedt på, at det ville ske.

Jeg overtog en ekstern harddisk på jobbet fra en tidligere medarbejder, med en masse gode data på, som kunne udgøre et fremragende udgangspunkt for mit arbejde, som jeg så løbende kunne udbygge og bruge dagligt. Denne eksterne harddisk er af en sådan art, at den krypterer alle data, så de ligger trygt og godt. Iomega eGo er mærket.

Når disken sættes i spørger den efter et kodeord, som så giver adgang til dataene på disken, men i dag fik jeg ikke adgang til dataene, efter jeg havde skrevet min kode. Den mente i stedet, at disken skulle formateres for at fungere. Vil man ikke formatere; får man ikke adgang til dataene. Så er jeg jo lige vidt.

Jeg spurgte min kollega, der tidligere har haft en tilsvarende disk (og advarede mig om den tidligere) og det var præcis det samme problem, han havde haft. Han havde ikke kunnet finde en løsning.

Man kan sige at dataene på Iomega eGo harddisken er utrolig sikre, når man selv med den rette kode ikke kan få adgang til sine data. Dog kan man altid glæde sig over, at en historie som denne passer perfekt til min blog.

Etiketter: Bittert! | Job
Side 5 af 24 Navigation: 1 2 3 4 5  ...